top of page

Beide advocaten hebben een achtergrond in een brede, algemene praktijk. In lijn met de tendens in de samenleving is specialiseren echter noodzakelijk om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. KvL Advocaten is dan ook geen full service kantoor. Juist nu de wet- en regelgeving steeds ingewikkelder wordt is het van belang dat advocaten die rechtsbijstand verlenen waar ze goed in zijn. In gewoon Nederlands; ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’. 

Wij bieden als gespecialiseerd kantoor rechtsbijstand aan op de vakgebieden strafrecht, personen- en familierecht, jeugdrecht [straf en civiel] en psychiatrisch patiëntenrecht. Dat doen wij met kennis van zaken en met overtuiging. U bent voor vragen en problemen op deze rechtsgebieden bij ons aan het juiste adres, waarbij geldt dat u kunt rekenen op een informele benadering en korte lijnen in het contact. 

Juist vanwege de zaken die ons kantoor behartigt hebben wij niet alleen oog voor de juridische kant van het verhaal maar ook voor uw emoties en bieden daarvoor aan u een luisterend oor.

bottom of page